Олена Полякова загинула 27 червня у Кременчуці від ракетного обстрілу торгівельного центру «Амстор». Її чоловік Микита одразу почав розшукувати Олену, сподіваючись на те, що вона жива. Але довгий час пошуки були безрезультатними.

«Цього ж дня я почав телефонувати у всі лікарні, їздити, шукати. Реанімації, опікові відділення, центральна районна лікарня – марно. Ніякої інформації не дають. Моя дружина постійно до цього виходила в тривогу. У них (у закладі – ред.) було суворо», – розповів Микита Поляков. Згодом тіло Олени Полякової вдалося ідентифікувати.

Жінці був 31 рік. У квітні 2016 року вона прийшла працювати в OTP Bank і стала кредитним фахівцем у мережі COMFY.

«Протягом семи років вона активно брала участь і перемагала у змаганнях та конкурсах банку з продажів. Олена була найкраща в усьому – лідер своєї команди, наставник для новачків, будь-яка мета була для неї лише можливістю підтвердити свою цілеспрямованість та незламність!», – розповіли в адміністрації банку.

У Олени Полякової залишився чоловік Микита, з яким вони були знайомі 12 років.

«Я встаю рано на роботу, їду. Вона ще спить у цей час. Я її навіть не поцілував. Зазвичай цілую, а тут не поцілував», – пригадав чоловік останню зустріч із дружиною.

Я її навіть не поцілував

Історія з instagram каналу Victims of russia.