Привіт, мене звуть Максим, мені 10 років. Я з м. Краматорськ, Донецької обл. Я дуже люблю своє місто. У нас дуже гарно. Кілька останніх років місто почали облагороджувати. Реконструювали головну площу міста, парки, сквери, побудували манеж для футболістів, де я регулярно займався у футбольній академії "Краматорськ".

З початком війни ми вимушені були поїхати зі свого улюбленого міста. Тепер ми живемо у м. Новомосковськ, Дніпропетровської обл. Це невелике містечко, але досить затишне та комфортне. Мені тут подобається. Я тут займаюсь в ДЮСШ Новомосковськ, а також тато возить мене у м. Дніпро, там я займаюсь у академії "Дніпро". Для мене це вже трішки вищий рівень, невелика сходинка вгору до моєї мрії.

Війна змінила моє життя і життя моєї родини, розділила його на "до" та "після"....Я дуже сумую за своїм містом, за своїм домом, за своєю командою, школою, однокласниками...Там все таке рідне... Я дуже вдячний своєму татові, що майже 5 років тому він привів мене на футбольне поле. Тепер футбол-це моє життя. Тато веде мене до моєї мрії. Звісно, зараз, як і всі люди в Україні, я мрію, щоб закінчилася війна. Я вірю, що це буде дуже скоро.

Але у своєму майбутньому я мрію стати всесвітньо відомим футболістом, прославляти Україну у складі збірної та здобути "Золотий м'яч". Я з самого малку вболіваю за команду "Шахтар". Одного разу навіть їздив на гру Ліги Чемпіонів у Харків, коли "Шахтар" грав з "Манчестер Сіті". Я мрію грати у "Шахтарі". Дуже хотів би зустрітися з всією командою наживо. Захоплююся всіма гравцями, але особливо до вподоби Михайло Мудрик. Він великий молодець. В нього є чому повчитися. Він мене мотивує теж старанно працювати над собою, ніколи не зупинятись. Я дуже хочу отримати на день Св. Миколая футболку з автографами всіх футболістів "Шахтаря". Це буде найкращий для мене подарунок.

Також у мене є молодші братик і сестричка, вони двійнята, їм по 5 років, їх звуть Даніїл і Діана. Даня любить дуже фігурки героїв Марвел, особливо Людину-павука (до речі, він теж уже робить перші кроки у футболі).А Діана, як і більшість дівчаток у її віці, любить поні і ляльки Лол.

Р.S.:Сподіваюся у найближчий час відвідати матч "Шахтаря" у Донецьку, на стадіоні "Донбас-Арена", де, на превеликий жаль, я так і не встиг побувати.