Привіт, Святий Миколай. Мене звати Кіра, мені 8 років, я народилась у Донецькій області, місті Краматорськ. Зараз ми з мамою і братом переїхали до міста Бориспіль Київської області. Два місяці назад в мене помер дідусь, він мені був як батько, я за ним дуже сумую. Бабусю ми забрали до себе, тепер ми живемо вчотирьох.

Я займаюсь в онлайн школі 22, я не пішла тут до школи, тому що я сподіваюсь, що повернуся додому і побачу своїх друзів. Тут в мене друзів немає, я спілкуюсь тільки зі своїм братом, йому 15 років, за цей час ми з ним дуже здружилися, мама завжди нам каже, що ми найближчі друзі один для одного.

Я дуже хочу, щоб війна скінчилася, і все стало, як раніше.

Я хочу попросити в тебе подарунки для мене і свого брата, якісь смаколики. Я займаюсь малюванням, мені дуже це подобається, я хочу тобі скинути свій малюнок. І щє я робила тарілку із папьє маше для наших захисників ЗСУ.

Я бажаю тобі здоров'я, щоб ти міг і в наступному році принести нам подаруночки. Я щє хочу попросити великого ведмедя м'якого, тому що мама мені невзмозі його купити, а я знаю, що ти все можеш!!!

Дякую тобі за все.

Я дуже хочу, щоб війна скінчилася, і все стало, як раніше