Життя Дмитра Левковського відібрав російський обстріл Києва 29 грудня 2023 року. Спершу чоловік вважався зниклим безвісти, його загибель підтвердили з допомогою ДНК-експертизи. Загалом відомо про понад 30 людей, чиї життя відібрала та атака ворога.

Я безмежно кохаю його та сумую…

Дмитру Левковському було 30 років. Він родом із Бучі Київської області, випускник місцевого ліцею №4. Працював слюсарем механоскладальних робіт четвертого розряду на державному підприємстві. Обожнював подорожувати та захоплювався спортом. Вільний час після роботи та у вихідні приділяв родині.

Про нього відгукуються, як про доброзичливу, турботливу, сміливу і мудру людину.

«Найкращий син, брат, хрещений батько і коханий чоловік. У нього виходило знаходити спільну мову з будь-ким. Дмитро завжди намагався допомагати тим, хто цього потребував та жив із переконанням, що будь-яку проблему можна вирішити, варто лише цього захотіти, – розповіла його кохана Валерія Саакян. – Він був і залишається моїм світом. Ми жили одне одним. Діма оточив мене своїм великим коханням, поруч із ним всі проблеми здавались дрібницями, бо я була під його надійним захистом і нічого не боялася. Я безмежно кохаю його та сумую»

У Дмитра Левковського залишилися батьки, сестра, кохана дівчина та племінниці.

Історія з instagram каналу Victims of russia.