25-річного футболіста Олександра Сухенка знайшли у братській могилі у Мотижині на Київщині – разом із батьком та мамою, яка була старостою села.

Ви вічно будете в моєму серці

Їхні тіла ексгумували 4 квітня, а поховали 7-го. Достеменно невідомо, коли загинув Олександр та його рідні. Відомо лише, що 23 березня всю сім’ю викрали росіяни, які вдерлись до них додому.

24 травня в Офісі генпрокурора України повідомили, що вбивство сім’ї старости села Мотижин розкрито. Слідчі встановили п'ятьох військовослужбовців Збройних сил Росії та трьох найманців ПВК «Вагнер», причетних до цього.

Загиблий Олександр Сухенко професійно займався футболом. Розпочинав кар’єру з місцевого ФК «Колос», був чемпіоном і володарем Кубка Макарівського району. Його батько Ігор працював директором цього клубу.

Протягом 2018-2019 років Олександр захищав кольори «Чайки» з Петропавлівської Борщагівки. Згодом виступав у складі аматорського футбольного клубу «Кудрівка», з яким здобув «золото» чемпіонату Києво-Святошинського району та чемпіонату Київської області. Грав Олександр і за «Сокіл» з Михайлівки-Рубежівки, з яким став володарем Кубка Київщини.

З початком російського повномасштабного вторгнення Олександр Сухенко волонтерив – займався розподілом і доставкою ліків в Мотижині.

В Олександра була дівчина Дар'я. «Мій Саша, мій Герой. Ти не залишив своїх батьків. Ви вічно будете в моєму серці. В наших серцях», – написала вона.

Історія з instagram каналу Victims of russia.