Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Олександрівна Кривопіш

«Все життя жили облаштовували своє життя, а потім все втратили»

переглядів: 546

«До кінця не розуміли, що відбувається. Просто розуміли, що треба виїхати», – розповідає Ольга Кривопіш із Маріуполя. До війни вона жила у приватному будинку у центрі міста. І коли почалися військові дії, вона зрозуміла, що треба виїжджати, щоб убезпечити свою дитину. Вони виїхали 27 лютого. А її мама не захотіла залишати рідну оселю, про що сильно пошкодувала потім. Їхню хату наполовину зруйнували після влучення снаряда, а маму поранило осколком. На щастя, літню жінку вдалося евакуювати у середині квітня. Тепер родина разом тимчасово облаштовується у Запоріжжі. Вони дуже чекають на перемогу, щоб можна було повернутися до приазовського міста і відновлювати свій будинок і налагоджувати своє життя.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Аудіо Історії мирних жінки пенсіонери діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло поранені обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення здоров'я житло робота внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя їжа 2022 окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій