Привіт, Святий Миколай!

Мене звати Аня. Мені 9 років. Навчаюсь у 3 класі ліцею №4 міста Краматорськ.

Я дуже люблю свою країну. Люблю не лише за її співочу мову, мальовничу природу, затишні села чи галасливі великі міста, люблю за те, що це моя Батьківщина!

Тож у мене є велике прохання до тебе, допоможи здійснити мою мрію!

Через війну та постійні обстріли міста я не можу ходити до школи, тому вчуся online. Навчаюся добре, відвідую багато гуртків: граю на скрипці, малюю, танцюю, вивчаю англійську мову. Тому сподіваюся ти виконаєш моє бажання, бо я старанна учениця.

Ще в дитячому садочку у мене була мрія створити ЕЛІКСИР ЖИТТЯ: ось побачив ти зав'ялу квітку або зрубане дерево, капнув на рослину Еліксир Життя- і квітка одразу розквітла, а дерево стало ще могутнішим.

Пам'ятаю, мама часто водила нас у Святогірські ліси, де ми з сестрою збирали різні трави, приносили їх додому і варили чарівні зілля... Тільки от біда - зілля не працювало, мабуть хімію пагано знаю (у 3 класі ще немає такого предмета).

Але матуся мені завжди казала:" Віра в диво - це віра в себе і в свої сили. Вір у себе, йди до мети- мрія обов'язково здійсниться!»

Тому хочу звернутися до тебе, Святий Миколаю, допомогти скласти формулу до магічного Еліксиру життя.

Ти тільки уяви, скільки щастя та радості принесе ця магічна крапля для нашої Батьківщини!

У країні дев'ятий місяць триває війна, але наші мужні захисники України, як ангели-охоронці, своїми пораненими крилами ховають нас від снарядів, що літають, і артилерії... Хочу капнути цю чарівну краплю життя на рану українського воїн, щоб вона врятувала йому життя, прибрала біль, вилікувала рани.

Хочу капнути еліксир на ворогів. А раптом вони прозріють, вибачаться і підуть з наших земель...

Хочу капнути Еліксир життя на Маріуполь, Волноваху, Луганськ, Херсон, Харків ... Природа оживе, розквітнуть квіти, солов'ї защебечуть, зруйновані будинки перетворяться на новобудови, вся розруха і смуток зникнуть. Україна стане найкрасивішою країною у світі!

Святий Миколай! Дуже прошу, допоможи мені з сестрою створити чарівний Еліксир життя. Допоможи знайти формулу і заклинання щоб врятувати Україну та наших воїнів-захисників від болю, ран, горя, печалі та страждань.

Дякую! Слава Україні!

Вся розруха і смуток зникнуть. Україна стане найкрасивішою країною у світі

Вся розруха і смуток зникнуть. Україна стане найкрасивішою країною у світі

Вся розруха і смуток зникнуть. Україна стане найкрасивішою країною у світі