2 березня 2023 року внаслідок ракетного удару по будинку в Запоріжжі загинула сім'я Фурників – Ілля, Каміла та їхня восьмимісячна донечка Емілія. Подружжя мешкало на другому поверсі будинку, туди і влучила російська ракета. 4 березня тіла загиблих дістали з-під завалів будинку. Загалом від цієї ракетної атаки російської армії загинуло 13 людей.

Всього за тиждень до трагедії вони повернулися в Запоріжжя

Камілі Фурник було 23 роки, вона – родом з села Вербове Пологівського району Запорізької області. Закінчила авіаційний коледж, де і познайомилася з майбутнім чоловіком Іллею, який був родом із сусіднього Василівського району, з села Жереб’янки. Пара працювала на підприємстві «Мотор Січ». Мешкали у Вербовому, де займалися господарством. Згодом Каміла пішла у тарифну відпустку, а потім – у декрет. 8 місяців тому в пари народилася донечка Емілія.

Після початку повномасштабної війни рідні села подружжя окупувала російська армія. Сім'я перебралася у Запоріжжя, а згодом через інтенсивні обстріли міста переїхали на Закарпаття. Там жили п’ять місяців, всього за тиждень до трагедії вони повернулися в Запоріжжя.

«Хто ж знав, що таке станеться… Горе може постукати у двері будь-кого в будь-який час. Тим більше, коли клята війна косить без розбору», – сказала подруга загиблої Каміли Фурник, Анна Бережко.

У Каміли Фурник залишилися батьки та бабуся.

Історія з instagram каналу Victims of russia.