Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Андрій і Світлана Плотникови

«Усією сім'єю поїхали до табору для біженців»

переглядів: 1028

Сім'я Плотникових – Андрій Федорович і Світлана Олександрівна – виростили дочку Аллу. 2010 року вирішили усиновити трьох малолітніх дітей: Івана, Поліну та Вікторію. Ми проживали в Донецьку, у Ворошиловському районі, любили всією сім'єю гуляти упорядженою набережною, а також відпочивати в парку біля «Донбас Арени».

Діти відвідували дитсадок і школу. 2014 року, влітку, у зв'язку з проведенням АТО, організація, у якій працювали, перестала виплачувати заробітну плату, і сім'я змушена була переїхати в селище Миронівський Донецької області.

Тут проживали до січня 2015 року й отримували гуманітарну допомогу від Благодійного фонду «Допоможемо», за що щиро вдячні.

У зв'язку з обстрілами селища Миронівський у січні 2015 року постала загроза для життя, і сім'я виїхала в Харківську область, до табору для біженців.

У березні 2015 року ми повернулися на рідний Донбас, у селище Миронівський, ближче до рідних країв, де і проживаємо досі. Діти навчаються в загальноосвітній школі, у музичній школі у класі фортепіано. Також відвідували гурток малювання.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Миронівський 2014 2015 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій