Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віра Іванівна Романова

«Усі мрії тільки про мир»

переглядів: 638

Я виїхала в лютому 2015 року, а до цього перебувала вдома, сиділи в підвалах. Я жила сама, чоловік помер. Ми з дітьми й онуками сиділи в підвалі. Потім діти виїхали, а я залишалася сама. Вони мене забрали, але потім я все-таки повернулася додому.

Ми сиділи в підвалі і з сусідами, але коли вони виїхали, ми перебували в підвалі самі... Біля церкви поранило чоловіка, було дуже страшно. Там кричали: «Допомога потрібна!» А онучка: «Тату, тату, не вилазь! Зараз так страшно». Летіло так страшно, підвал увесь тремтів...

Якось обійшлося. Тоді через два будинки влучило в будинок. Там п’ятеро людей залишилися живі, а будинок дуже пошкодили. У селищі взагалі дуже багато будинків пошкодили.

Мені допомогли перекрити дах і трохи утеплили.

Звичайно, це дуже вплинуло на здоров’я. Ми з лікарні майже не виходили. Зараз часто тут не стріляють. Я живу на краю, але ми вже якось не боїмося.

Мрію, щоб усе це закінчилося. Усі мрії тільки про мир.

Однак хвилюєшся, є почуття тривоги...

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ласточкине 2015 Аудіо Історії мирних пенсіонери діти 2015 психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій