Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олег Іванович Будуров

«Усі кричали, лягай! Який лягай, коли там діти»

переглядів: 676

Про початок війни Олег Іванович дізнався від сестри. Під постійними обстрілами, без світла, газу та води чоловік разом зі своєю родиною прожив три тижні. Олег Іванович згадує, що за час постійних бомбардувань всі люди стали рідними, у дворі на дровах готували їжу, жили в одній квартирі по кілька людей.

Після того, як до сусіднього будинку потрапив снаряд, вирішили евакуюватися. Дорога з рідного Маріуполя до Запоріжжя для Олега Івановича та його родини була тяжкою. Пробитий бак, пробки, убиті мирні жителі на вулицях, вибухи снарядів, багато блокпостів відбилися на моральному стані сімʼї чоловіка.

За професією Олег Іванович будівельник-проектувальник. Його заповітна мрія – повернутись до рідного Маріуполя, щоб відбудувати всі будівлі, зруйновані з моменту російського вторгнення.

Усі кричали, лягай! Який лягай, коли там діти

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Аудіо Історії мирних чоловіки пенсіонери переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій