46-річна Людмила Кравченко загинула від російського обстрілу Краматорська 17 лютого 2024 року. Ворожа ракета влучила в її дім. Поряд обірвалися життя сина і матері Людмили.

Ворожа ракета влучила в її дім

Людмила Кравченко закінчила Донбаський державний педагогічний університет. Багато років працювала у Краматорському вищому професійному торгово-кулінарному училищі. Останні шість років – у Навчально-методичному центрі професійно-технічної освіти Донеччини. Навчала педагогів освітнім інноваціям. Була наставницею для викладачів і майстрів виробничого навчання.

«Вона була викладачкою з великої літери. Своїми діями і вчинками виховала не одне покоління здобувачів освіти, вміло вчила їх мудрості та відповідальності», – розповіли колеги з коледжу.

«Людмила Володимирівна була для нас чуйною, доброзичливою, порядною людиною; відповідальною, активною, авторитетною співробітницею, партнеркою, наставницею для багатьох педагогів області. Вона постійно навчалась та розвивала свої компетенції в усіх напрямках. Людмилу Володимирівну щиро любили та поважали», – написав про загиблу директор Навчально-методичного центру професійної освіти у Донецькій області Едуард Гончаров.

У Людмили Кравченко залишилися донька, чоловік та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.