Ольга Гриценко розповідає про свою подругу Катерину, яка померла від тяжкого поранення. У Катерини залишилася маленька донечка Діана.

Сьогодні проводжають в останню дорогу цю неймовірну жінку – Катрусю (Катю Ширай). Я хочу, щоб про цю історію знали.

Вона загинула від тяжкого поранення в голову на очах своїх рідних

Вона загинула від тяжкого поранення в голову на очах своїх рідних. Вона декілька днів боролася за життя в реанімаційній палаті, а поряд за неї молилася донька , її батьки та рідні, знайомі люди. Усі ці люди вірили в диво, що вона зможе лишитися з нами, але ні...

Загинула ця чарівна дівчина через обстріл цих нелюдів по цивільних будинках!!! Де немає військових частин, а є тільки люди, які хочуть жити та радіти кожному мирному дню.

Катя була неймовірно гарною, світлою, позитивною, талановитою людиною. Люблячою донькою та дивовижною мамою. Вона завжди відкривала нові грані в собі та донечці, завжди заряджала радістю своїх рідних, не скаржилася не незгоди, а мужньо їх долала.

Не тільки була цінним і мегакрутим спеціалістом в роботі, а ще допомагала людям порадами, будучи адвокатесою.

Але найбільший її скарб – це чарівна донька Діана, яка для Катрусі була всесвітом. Вони розчинялися одна в одній, проводили весь час разом та проживали це життя з неймовірною радістю та оптимізмом.

Мама віддавала та показувала донечці всі надихаючі сторони життя (хотіла продовжувати робити це все життя), а донечка заряджала та наповнювала свою матусю неймовірною радістю та щирістю.

Коли я бачила фото цих крихіток, то завжди захоплювалася такими відносинами між ними.  

Кожна мамуся хоче вкласти найкраще в свою дитину, але Катруся це робила неймовірно та казково. Тому й була прикладом для Діанки, прикладом ДИВО-ЖІНКИ.

Незважаючи на випробування, які підкидало життя, вона тримала бій з рівною спиною та блискучими очима. Дивлячись на них, хотілося хоч трішки бути такою мамою, як вона…

Розумію, що цим її не повернути, але не сказати про цю неймовірну жінку я не могла. Катя лишиться в наших серцях і спогадах чарівною, усміхненою, щирою. Прикладом та взірцем жіночності. А стільки ще забрала та забере війна таких людей, дітей, чоловіків Цього не можна пробачити оркам ніколи.

Історія з відкритих джерел.