51-річна Олена Борщ загинула 27 вересня 2022 року під час мінометних обстрілів села Воскресенка на Запоріжжі. Одна з мін розірвалася на її городі.

Вона загинула миттєво від осколкових поранень

Олена народилася в росії. Коли була ще дитиною, сім’я переїхала в Україну на Запоріжжя. Тут Олена закінчила школу, вийшла заміж. В одному із училищ Запоріжжя здобула середню освіту. Мала фах продавчині продовольчих товарів, але за спеціальністю довго не працювала. Останній період життя була пакувальницею на цегельному заводі. Разом із чоловіком Романом жила у Воскресенці. Донька загиблої каже, що її батьки все життя були одним цілим.

«Мама була дуже сміливою і сильною духом. Неймовірною. Ніколи нічого не боялася та не залишала в біді навіть чужих людей. Найбільше любила своїх онуків. Якою би втомленою після роботи не була, їхала до них. Мама дуже любила каву. Коли п’ю її, завжди згадую маму», – розповіла донька загиблої Ольга.

27 вересня 2022 року Олена поралася по господарству, коли почався обстріл. Вона загинула миттєво від осколкових поранень, одне із яких було в голову.

В Олени Борщ залишилися чоловік Роман, донька Ольга та син Іван з родинами, дві внучки і двоє онуків.

Історія з instagram каналу Victims of russia.