31 липня 2023 року російські військові обстріляли Великописарівську громаду на Сумщині. Чергових обстрілів того дня не витримала 50-річна мешканка прикордонного із Росією села Олександрівка Наталія Токар.

Вона мала велику жагу до життя, стільки всього планувала, але…

Вона мала зламану ногу й залишалася вдома. Ворожий снаряд влучив у гараж на подвірʼї Наталії. Побачивши це, її серце не витримало та зупинилося в кареті «швидкої» на шляху до міста Охтирки.

Наталія Токар була родом із Харкова. Закінчила Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. Працювала у Великописарівському районному суді в Сумській області. На дозвіллі обожнювала ходити до лісу по гриби. Рідні пригадують її щирою, кмітливою та доброзичливою.

«Вона була мамою мого чоловіка і моєю другою мамою. Це надзвичайна людина, добра, чуйна, усміхнена. Вона була чудовою працівницею, люблячою дружиною і найкращою мамою. Ставилася до мене як до рідної доньки, розуміла... Вона мала велику жагу до життя, стільки всього планувала, але… Це тяжка втрата для нашої родини», – сказала невістка загиблої, Анастасія.

У Наталії Токар залишилися чоловік, син із сімʼєю, сестра та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.