Життя 38-річного Григорія Путятіна відібрав російський обстріл Харкова 9 лютого 2024-го. Тієї ночі ворог атакував місто безпілотниками. Влучили по нафтобазі. Стався витік пального, через що стрімко спалахнула пожежа, а вогонь охопив житлові будинки.

Вогонь перекинувся на житлові будинки

Загорілося помешкання й Григорія та його родини. Дружина Ольга і троє їхніх синів – семирічний Олексій, чотирирічний Михайло та кількамісячний Павло, також загинули. У будинку по сусідству обірвалося життя літнього подружжя.

«Родичі сім'ї розповіли, що вже пізніше побачили, що майже весь час між першим і другим вибухами родина була на зв'язку. І чоловік, і дружина намагалися з кимось зв'язатися. Потім зв'язок з ними зник», – зазначили у поліції.

Григорій Путянін був родом із Харкова, випускник місцевої школи №21. Із дружиною Ольгою прожили у шлюбі майже десять років. Мешкали на вулиці Котельній, що в Немишлянському районі міста. Григорій був підприємцем – займався встановленням ролетів, жалюзів, воріт. Вільний час любив проводити у колі рідних. Про нього відгукуються як про хорошу людину та професіонала своєї справи. Кажуть: мав золоті руки.

Через повномасштабне російське вторгнення родина була змушена евакуюватися з Харкова проте згодом повернулись додому.

У Григорія Путятіна залишилися мама, сестра та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.