Олександр Сичев загинув 18 березня 2022 року від ракетного обстрілу будинку в Маріуполі. Йому було 33 роки.

Він так і не побачив свою донечку

18 березня Сашко разом зі своєю вагітною коханою Катериною прийшов до друзів, аби приготувати їжу та повечеряти. Розпочався обстріл й у квартиру влучила ракета. Почалася пожежа. Катерина змогла вибігти з квартири, а Сашко загинув.

«Його поховали біля 68-ї школи, де він навчався. Однак влітку тіло забрали, куди – невідомо», – розповіла Вікторія Темченко, сестра Олександра. За її словами, через понад рік від трагедії рідні так і не отримали довідку про смерть Сашка.

Сашко народився в Маріуполі. З дитинства цікавився технікою, вмів розібрати та зібрати електронні прилади. Навчався в музичній школі, клас – скрипка. Любив море, мав веселу вдачу. За фахом був металургом та кранівником.

«Сашко дуже добре ставився до своєї родини. Був славним хлопцем. Мені дуже шкода, що він так і не побачив свою донечку, яка дуже на нього схожа», – сказала Вікторія.

Кохана Олександра, Катерина, 17 листопада 2022 року, в Швеції народила дівчинку та назвала на честь її тата – Олександра.

Після загибелі Сашка в Маріуполі без опіки залишився його батько, який не міг самостійно себе обслуговувати, адже був дуже хворим після інсульту. Він помер від холоду та голоду й відсутності медичної допомоги.

«Так одна ракета обірвала життя мого брата Сашка та його батька Володимира», – сказала Вікторія.

У Сашка залишилися син Володимир від попередніх стосунків, донька, цивільна дружина, мати та старший брат.

Історія з instagram каналу Victims of russia.