64-річний Володимир Лопатін загинув 22 березня 2022 року в селі Анисів на Чернігівщині. Він поїхав по молоко на ферму, що на околиці села. Там у перші місяці повномасштабної війни люди безкоштовно могли взяти продукцію, а також – зарядити телефони.

Один зі снарядів упав неподалік

Дорогою Володимир потрапив під обстріл. Один зі снарядів упав неподалік. Через кілька днів українські військові поховали чоловіка на місцевому кладовищі.

Володимир Лопатін був родом із Росії. У період існування СРСР приїхав до Чернігова. Працював налаштовувачем піаніно на Чернігівській фабриці музичних інструментів. Був професіоналом своєї справи, його роботу дуже цінували.

У Чернігові Володимир познайомився з майбутньою дружиною Надією. Вона жила в Анисові, а в обласному центрі працювала в лікарні. Згодом Володимир переїхав до Надії в село. У неї вже було двоє дітей від попереднього шлюбу, невдовзі в пари народилися троє спільних.

Надія померла, коли діти ще були малими і Володимир виховував їх самостійно.

«Володимир був звичайною людиною. Не можу про нього нічого поганого сказати. Працював на музичній фабриці, потім у селі жив… Коли попросиш – то допоможе покосити траву чи іншу роботу зробить», – розповіли сусідки загиблого Любов Манойлик та Ольга Дуденко.

У Володимира Лопатіна залишилися діти.

Історія з instagram каналу Victims of russia.