14 травня 2023 року в селі Миролюбівка Херсонської області вибухнув нездетонований снаряд російської армії. Загинули п'ятеро людей, серед них – 27-річний Віктор Єрмоленко, його рідний брат Вʼячеслав та двоюрідний – Анатолій. Трагедія сталася на території сільськогосподарського підприємства.

Він дуже порядний, душевний, добрий та щедрий

Віктор Єрмоленко народився в Миролюбівці. Там ходив до школи. Згодом вступив до професійно-технічного училища №26 у селі Гаврилівка. Здобув спеціальність тракториста. Ще під час навчання почав працювати на фермерському господарстві у Миролюбівці. Обіймав посаду заступника директора.

«Він дуже порядний, душевний, добрий та щедрий. Нікого не ображав… Коли до села зайшли російські військові, допоміг своїм рідним та іншим сім'ям евакуюватися у безпечніші місця. Нещодавно придбав у селі будинок, самотужки вставляв вікна, робив ворота, проводив воду. Він мав золоті руки», – розповіла про загиблого двоюрідна сестра Вікторія.

Миролюбівка від початку повномасштабної війни і до вересня 2022 року була в окупації російської армії. Після звільнення селяни намагалися повертатися до звичного життя. Віктор з братами відновлювали роботу фермерського господарства.

У Віктора Єрмоленка залишилися сестри і брати. Своєї сім’ї він створити не встиг.

Історія з instagram каналу Victims of russia.