43-річного Олександра Колтунова знайшли загиблим у власному дворі 24 липня 2022 року в селі Василівка Миколаївської області. Чоловік вчинив самогубство. Родичі пов’язують це з візитом до нього напередодні окупантів. Після розмови з ними чоловік став дуже мовчазним, а на світанку через дві доби його знайшли повішеним.

Він для мене був і мати, і батько, і брат, і все на світі

«Бабуся мене розбудила, каже, що він повісився… Напевно, вони йому щось сказали таке, що він не зміг пережити», – сказала дружина загиблого, Людмила.

Олександр – батько 10 дітей. Один із його синів став на захист України під час повномасштабної війни та потрапив у російський полон. Наймолодшій дитині Олександра на момент загибелі тата було 5 місяців. Родина мешкала на Кінбурнській косі в селі Василівка.

Життя Олександра не було легким, розповідає дружина. Чоловік багато працював, був майстром у лісовому господарстві, займався виловом риби. Згодом присвятив себе батьківству, доглядав дітей. Основним хобі Олександра була риболовля, додає дружина.

«Із окупації ми виїхали через 9 днів після поховання чоловіка, переселилися до міста Очаків… Я переконана, що Олександр не міг нас залишити просто так – мене й десять дітей. Наш син у російському полоні... Олександр дуже хороший був. Допомагав людям. Для мене, як для дружини, він був особливим. Він для мене був і мати, і батько, і брат, і все на світі», – сказала Людмила.

В Олександра Колтунова залишилися дружина, 10 дітей, сестра і брат, який, як і син чоловіка, став до лав ЗСУ.

Історія з instagram каналу Victims of russia.