Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юрій Скачок

"Від осколкового поранення він помер"

переглядів: 41

47-річний Юрій Скачок загинув 7 серпня 2023 року від удару російської армії по житловому будинку в місті Покровськ, що на Донеччині.

Від осколкового поранення він помер

«Ми жили у тому будинку. Але в цей час Юра був у гостях. Йому подзвонили сусіди, бо після першого прильоту щось трапилося з машиною – вона стояла в дворі біля дому. Він вийшов, якраз фотографував авто, як через кілька хвилин стався другий вибух. Від осколкового поранення він помер», – розповіла дружина Анна.

Юрій Скачок був родом із Донецької області. Народився 26 листопада 1975 року в Покровську. Там зростав, навчався, згодом вступив до професійно-технічного училища здобувати фах зварювальника. Навчання не закінчив, натомість почав працювати на кабельному телебаченні. Пізніше продавав побутову техніку, а останнім часом займався ремонтом телефонів, компʼютерів тощо.

«Чоловік обожнював все, що було повʼязане з електронікою. Міг годинами сидіти з тими дротиками, щось збирати, спаювати. Він також був чудовим батьком. Енергійний, добрий», – додала дружина Анна.

В Юрія Скачка залишилися дружина, двоє дітей, брат і сестри.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Покровськ 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення непродовольчі товари діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій