Привіт, Святий Миколаю! Мене звати Міша, мені чотири з половиною роки. Я народився і жив в місті Харкові, це моє улюблене місто! В моєму рідному місті в мене було багато друзів, зараз вони майже всі роз'їхалися і я трохи сумую за ними. Зараз я живу в невеликому місті з гарною назвою Олександрія, тут в мене також з'явилися нові друзі.

Я хоча і не дуже дорослий, але вже розумію, що в моїй рідній Україні зараз іде війна. Але я залишаюся сильним і сміливим хлопчиком, і в цьому мені допомагають мої батьки та друзі. Я дуже хочу, щоб війна скоріше закінчилася і я зміг повернутися додому! Більш за все мені не вистачає моїх друзів, мого садочка ,я дуже сумую за моїм рідним дядьком ,який залишився у Харкові.

Дорогий Святий Миколаю! Я не завжди поводився слухняно, але якщо ти допоможеш нашим воїнам захистити мою Україну, я буду завжди слухати маму і папу! І бабусю також! Це моє головне бажання! Я дуже вдячний Богові за те, що він оберігає нас та кожного вечора молюся разом із своєю мамою, щоб він допомагав нашим воїнам!

Я вдячний своїм рідним за те, що вони в мене є, а особливо вдячний своїй бабусі, що вона купує мені Кіндер. Я мрію про повернення додому та про радіокеровану машину. Бажаю тобі, Святий Миколаю, щоб ти не дуже втомлювався, коли будеш читати наші листи, бо знаю, що тобі пише багато дітлахів! Всього тобі найкращого, твій Міша.