Привіт! Мене звати Дарина, мені 6 років. Я з м. Костянтинівка Донецької області. Зараз знаходжуся в м. Біла Церква Київської обл. Це місто мені подобається. Тут тихо, не чути вибухів, велике, чисте, гарне. В цьому місці я зустріла свою подругу Лізу, з дитячого садка мого. Ми з нею разом переїхали в Білу Церкву і живемо по сусідству. Нових друзів теж зустріла.

Бути сильною мені допомагає моя родина – мама, сестра і тато .

Мені не вистачає мого дома, папи, який залишився дома, песика Рекса, котиків Сімби, Каті, Тімошки і Чернушки, і Кузі. Я за ними дуже сумую. А ще не вистачає того, що в цьому році в нас не буде новорічної ялинки. Мама каже, що не має за що її купити і наряджати нічим. Була би ялинка, ми б її з сестрою так нарядили, мама би ахнула від здивування.

Зі святим Миколаєм я хочу поділитися своїми успіхами в навчанні, в цьому році я пішла в школу, вчусь в 1А класі. Я вже знаю всі букви, цифри, вмію писати і читати, а ще гарно рахую. А ще, ми з сестрою, її звуть Настя , брали участь в фестивалі української мови, ми вивчили вірші і їх розказували на сцені. Мені дуже сподобалося.

А зараз ми вчимо колядки і щедрівки, будемо з подругами щедрувати.

Вдячна вам святий Миколай, за подарунки, які ви дарували нам кожен рік. Дякую воїнам нашим, які захищають нашу Країну. Вдячна всім волонтерам, які допомогають нам і всім іншим людям.

Мрію про те, щоб скоріше закінчилася війна, всі повернулися додому і всі були живі, і мама перестала плакати .

Дуже хочу, щоб Святий Миколай до нас завітав у гості! Я пригощу його цукерками, як і він завжди пригощає всіх дітей.

До побачення!