Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Євген Марунов

"В нього було добре серце"

переглядів: 176

35-річний Євген Марунов загинув у Маріуполі 13 березня 2022 року. Він разом із дружиною Іриною підіймалися на оглядовий майданчик у Приморському районі – хотіли спіймати зв'язок та повідомити рідним, що з ними все гаразд. На той час вже 11 днів у місті не було зв'язку.

В нього було добре серце

Подружжя підірвалося на міні. Їхні тіла знайшли через декілька днів. Спочатку Євгена та дружину поховали у дворі приватного будинку в Приморському районі, де вони мешкали. Потім подружжя перепоховали на цвинтарі у Маріуполі.

Євген Марунов був моряком, ходив у рейси, потім працював у Маріупольському морському порту диспетчером. Його пригадують веселим, з прекрасним почуттям гумору. Євген цінував свою сім'ю та любив доньок.

«Це була людина, яка допомагала всім вдень і вночі. В нього було добре серце», – розповіла знайома родини Галина Коптєва.

Після загибелі Євгена та Ірини їхні дві доньки залишилися в окупованому Маріуполі разом з бабусею.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти поранені обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення сироти діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій