Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Зінаїда Лестникова

«У молитвах прошу про одне: дати мені сил, щоб підняти онуків»

переглядів: 1354

 Мій син у листопаді 2014 роки помер від інсульту. Діти – Ярослав і Даша – залишилися зі мною. Звичайно, вони дуже важко переживали втрату батька. А мати їх покинула ще за рік до його смерті. Не знаю, що там сталося, але почала вона пити. Хоча начебто весь час перед очима була…

На початку війни мені було дуже важко. Сина втратила, війна почалася, я опіку над онуками оформляла. Тоді здоров'я і підірвалося, тому що пережила стреси, бомбардування ці… Ховалися часто. Ми майже рік жили без пенсій, зарплат і дитячих виплат, поки були активні бойові дії.

Я пропрацювала на залізниці майже 40 років, будинок в Андріївці облаштувала власними силами. Потрібно ще багато відремонтувати й відновити.

 Ярослав сказав, що допоможе мені, тому що давно визначився з майбутньою професією – хоче стати архітектором. Щодня в молитвах прошу тільки про одне: дати мені сил і здоров'я, щоб підняти онуків.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Андріївка 2018 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій