Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юрій Коротов

«У чому був, у тому й поїхав до Харкова»

переглядів: 510

Через війну я залишився без житла. 2014 року влітку, коли були канікули, я перебував удома, і тоді ж почалися в Дебальцевому перші обстріли. Ми з мамою сиділи в підвалі. Прилетіла перша міна у двір – і цієї миті все звалилося. До 4 години ранку гуркотіло все. Потім, коли стихло, ми вийшли на подвір’я й побачили, що все зруйновано.

У чому був, у тому й поїхав до Харкова

Це перший день обстрілів, коли ми були вдома, і перший обстріл нашого села. Коли ми вийшли з мамою з підвалу, відчули дуже неприємний запах пороху, [згорілих] тварин, усе валяється, розбите, зруйноване. Міна впала навпроти будки моїх собак.

Ми, коли потім виїжджали із села, бачили, як відбувалися обстріли. Коли наш будинок зруйнували, я виїхав до Харкова. Там уже продовжив навчання, знайшов роботу. Мама теж виїхала. Я переїхав до Харкова з одним ноутбуком, портфелем і в тому, у чому був, у тому й поїхав.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мілове 2014 Текст Історії мирних чоловіки молодь 2014 переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій