Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Бондар

«Жахливо бачити, як снаряди падають у сусідні будинки»

переглядів: 779

Ми в Києві живемо з осені 2014 року. У Донецьку в нас залишилося все: улюблена робота з хорошим заробітком, будинок, дача, машина. Сюди приїхали з валізами речей і чотирма дітьми.

Початок липня 2014 року я не забуду ніколи. Відпочинок на дачі в Красногорівці ледь не обернувся трагедією. Ми потрапили під обстріл. Це було жахливо, коли ти на власні очі бачиш, як снаряди падають у сусідні будинки, у яких знаходяться люди. Ми моментально зібрали речі й поїхали до моєї мами у Вугледар. Там пожили деякий час. Містечко маленьке, роботи немає. А тут якраз давня знайома покликала нас до Києва. Вона пообіцяла допомогти з пошуком квартири й роботи. І допомогла, за що їй велика подяка. Ми оселилися в однокімнатній квартирі на Троєщині.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 Текст Історії мирних 2014 переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми втрата роботи безпека та життєзабезпечення обстріли Донецька
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій