Сім'я Плотникових – Андрій Федорович і Світлана Олександрівна – виростили дочку Аллу. 2010 року вирішили усиновити трьох малолітніх дітей: Івана, Поліну та Вікторію. Ми проживали в Донецьку, у Ворошиловському районі, любили всією сім'єю гуляти упорядженою набережною, а також відпочивати в парку біля «Донбас Арени».

Діти відвідували дитсадок і школу. 2014 року, влітку, у зв'язку з проведенням АТО, організація, у якій працювали, перестала виплачувати заробітну плату, і сім'я змушена була переїхати в селище Миронівський Донецької області.

Тут проживали до січня 2015 року й отримували гуманітарну допомогу від Благодійного фонду «Допоможемо», за що щиро вдячні.

У зв'язку з обстрілами селища Миронівський у січні 2015 року постала загроза для життя, і сім'я виїхала в Харківську область, до табору для біженців.

У березні 2015 року ми повернулися на рідний Донбас, у селище Миронівський, ближче до рідних країв, де і проживаємо досі. Діти навчаються в загальноосвітній школі, у музичній школі у класі фортепіано. Також відвідували гурток малювання.