У ніч проти 1 липня 2022 року у дев’ятиповерхівку в Сергіївці Одеської області влучила ворожа крилата ракета. У цьому будинку, разом з родиною, мешкав Сергій Ромащук. Тієї трагічної ночі він загинув разом з дружиною Галиною Ромащук. Подружжя вижило під час самого удару, бо Сергій з Галиною втекли з будівлі. Проте коли повернулися, щоб забрати щось зі своїх речей, стіна дому завалилася і вбила їх обох.

«З одними загиблими ми гуляли з собакою на подвір’ї, з іншою жінкою ми ходили на йогу. Дуже важко про щось казати, дуже важко, тому що прощання із ними надто складне. Дівчинка, яка теж ходила на йогу з нами, донька загиблих Галини і Сергія, й співала пісні, вона сьогодні залишилась без батьків. Як їй тепер жити? Чому ця Росія хоче нас окупувати, хоче нас вбивати? Чого?», – пригадала сусідка подружжя Галина. Вона додала також, що Сергій був релігійною та порядною людиною.

Загиблому Сергію Ромащуку було 48 років. Він працював будівельником. У подружжя Сергія і Галини Ромащуків залишилося двоє дітей.

Історія з instagram каналу Victims of russia.