Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Василівна

«У мене було немовля, і ми не знали, чи то ховатися, чи то їхати»

переглядів: 393

Олені Василівні було дуже страшно і важко переживати війну з трьома дітьми, один з яких народився в самому її початку. Велика допомога прийшла від благодійних фондів. Жінка втомилася від злиднів і розрухи, але за півставки двірника важко щось змінити.

Коли нас бомбити почали, було дуже страшно. Я якраз народила третю дитину, і це був просто кошмар. Вікна тремтіли, ми не знали, що робити, чи то в льох бігти ховатися, чи то зовсім їхати. Але як з дітьми їхати, куди? Так і сиділи, тремтіли. Ніколи не знаєш, прилетить до тебе снаряд чи ні.

Війна все змінила в гіршу сторону. Грошей не вистачає. Якось все почало швидко дорожчати, а зарплати маленькі, з роботою погано. Я працюю двірником на півставки.

Дуже рятувала нас гуманітарна допомога від Ріната Ахметова. Нам всі основні продукти давали, цього не потрібно було купувати. Потім ще якийсь фонд нам миючі засоби видавав, теж було добре.

Мрію, щоб життя налагодилося і зарплати на все вистачало. Хочу ремонт в будинку зробити, щоб жити по-людськи.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Максимільянівка 2014 2015 2021 Текст Історії мирних жінки обстріли безпека та життєзабезпечення робота сім'ї з двома і більше дітьми малозабезпечені
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій