53-річна Інна Янішевська загинула 6 липня 2023 року у Львові. Тієї ночі російська армія атакувала місто крилатими ракетами «Калібр». Ворог влучив по житловому будинку на вулиці Стрийській, де мешкала Інна. Цей обстріл російської армії відібрав життя 10 мирних жителів.

У Інни Янішевської залишилися чоловік та рідний брат з сім‘єю

Інна Янішевська родом з міста Умань, що на Черкащині. Мешкала у Львові. Працювала стилісткою-перукаркою в салоні краси й була неабиякою майстринею своєї справи. Із початком повномасштабного російського вторгнення в Україну поєднувала роботу з волонтерством.

«Інночка дуже любила людей і життя. Вона – харизматична, неймовірна, людина з великим добрим серцем. Світлий промінчик. Всесторонньо обізнана. Спілкуватись з нею було величезним задоволенням. До кожного з клієнтів у неї був особливий, індивідуальний підхід. Неможливо передати, наскільки Інна скрупульозно та з якою відповідальністю виконувала свою роботу. А ще в ній поєднувались велика любов до України та сильний дух патріотизму. Вона переживала за долю України і часто говорила: «Ми обов‘язково переможемо, бо ми нація Переможців», – розповіла клієнтка та подруга Інни, Світлана.

«Ті, хто приходив до неї, залишалися її клієнтами назавжди, приводили своїх дітей, друзів. І це не просто тому, що вона добра фахівчиня, а тому, що щира та доброзичлива людина. Інна цінувала своїх клієнтів, поважала їх, у кожному бачила особистість. Це було її характерною рисою», – додала Ірина, яка була клієнткою Інни Янішевської 28 років.

У Інни Янішевської залишилися чоловік та рідний брат з сім‘єю.

Історія з instagram каналу Victims of russia.