Як і багато моїх земляків, через війну, що почалася в рідному місті, я вимушена була «емігрувати». Поїхала до Одеси. Там я пройшла бізнес-курси для внутрішньо переміщених осіб, знайшла ідею для бізнесу, отримала грант і відкрила власний бізнес із виробництва дієтичних смаколиків із натуральних продуктів.

У Донецьку я була успішною бізнес-леді. 14 років пропрацювала в автобізнесі, займаючись закупівлею аксесуарів і запчастин для великих автомобільних компаній. У мене три вищі освіти: фінансова, економічна, юридична. Як я почала працювати з машинами? Прийшла в один з автоцентрів у Донецьку, мене побачив директор, розгледів потенціал і взяв на роботу.

2014 рік для нас обіцяв бути радісним – навесні ми з чоловіком чекали появи на світ другого сина. Але насолодитися настільки прекрасною подією завадила війна!

Коли на Донбасі почалися трагічні події, я була в декретній відпустці. Молодший син народився в квітні. Якось улітку я з дітьми вийшла на ринок, і ми потрапили під обстріл. На моїх очах розірвало людину! У дитячому візочку опинилася чужа відірвана нога! Я пережила справжній шок і дуже хвилювалася за життя своїх дітей. Після повернення з прогулянки додому я за лічені години зібрала всі необхідні речі, найняла машину та виїхала.

Перш ніж облаштуватися в Одесі, я з двома синами прожила деякий час у родичів в Ізюмі та Слов’янську. А коли в жовтні з-за кордону в Україну повернувся чоловік, ми вирішили переїхати ближче до моря.

Після того, як я влаштувалася на новому місці, то вирішила втілити свою давню мрію – виготовляти дієтичну їжу з натуральних продуктів. І це незважаючи на те, що я – донеччанка, «технар» з трьома вищими освітами, які ніяк не пов’язані з гастрономією.