Давиду Епельману було 22 роки. Він загинув проти ночі 13 червня 2023-го, коли російська армія завдала ударів по Кривому Рогу. Одна з ворожих ракет потрапила у житловий будинок. Спалахнула пожежа, яка зруйнувала два поверхи. Цей удар по п'ятиповерхівці забрав життя також дружини Давида, Оксани. Загалом відомо про 12 загиблих внаслідок російського обстрілу Кривого Рогу тієї ночі.

У Давида Епельмана залишилися мама, вітчим, брати, бабуся та дідусь

Давид народився у Кривому Розі. Закінчив місцеву гімназію №103, далі навчався в Криворізькому національному університеті на програміста. Працював у компанії з постачання бутильованої води, а також у сфері криптобізнесу. Колекціонував фігурки Marvel, грав у теніс. У 2022 році одружився з Оксаною, яку дуже кохав.

«Ми створюємо таку сім'ю, яка плекатиме в наших дітях бажання одружуватися. Ксеніє, шалено радію, що ти сказала мені «так», я шалено кохаю тебе. Дуже щасливий, що ми стали сім'єю Епельман», – писав Давид у своїх соцмережах.

«Для мене ти голова нашої сім’ї, моя любов і натхнення, надійний і розуміючий друг! Я заповню любов’ю всі куточки твоєї душі», – писала про коханого Ксенія.

У червні 2023 року, незадовго до загибелі, пара відзначила першу річницю весілля.

Друзі та знайомі пригадують Давида хорошою та здібною людиною.

«Давид – дуже розумний та кмітливий, дуже гарний хлопець», – розповіла Вікторія, чий старший син навчався з Давидом.

«Веселий, іноді впертий, але дуже позитивний», – сказав про загиблого його товариш Данило.

У Давида Епельмана залишилися мама, вітчим, брати, бабуся та дідусь.

Історія з instagram каналу Victims of russia.