38-річна Світлана Гавриленко загинула 27 серпня 2023 року в селі Одноробівка на Харківщині. Російські військові обстріляли населений пункт із реактивних систем залпового вогню. Світлана поралася на городі та не встигла добігти до хати... Жінці відірвало ноги й вона померла від сильної крововтрати. Її донька отримала поранення.

Ти завжди у мене в серці

Світлана була родом із Харківської області. Працювала на фермерському господарстві у селі Одноробівка. Рідні й друзі згадують її позитивною, енергійною та працелюбною.

«Ти була для мене не тіткою, а старшою сестрою. Я не можу повірити, що це трапилося. Ти залишишся для мене найсвітлішою людиною, яка попри всі негаразди завжди усміхалася… Ти завжди у мене в серці», – сказала племінниця Світлани, Тетяна.

«У це неможливо повірити: на цьому ж городі розмовляли з нею, сміялися, вона вірила в краще, казала, що все переживемо і прийде мир. Царство небесне, Світланко, оберігай з небес своїх дітей і рідню», – додала товаришка Наталія.

«Ще тільки спілкувалися зі Світланкою – щирою, світлою, красивою дівчиною. Дуже хвилювалась за синочка, просила, щоби Господь його беріг…Щиро співчуваємо всій родині Світлани, її діткам, мамі», – сказала подруга Оксана.

У Світлани Гавриленко залишилися чоловік, доньки, син, мама та інші рідні.

Син жінки під час війни пішов на фронт боронити Україну від ворога.

Історія з instagram каналу Victims of russia.