Привіт Миколайчику, мене звати Єгор, мені трохи більше трьох років. Я народився в найкращому селі у всьому світі Катеринівка,ти ж пам'ятаєш де це? Так,це на Донеччині, минулого року ти приносив туди мені подарунок. У вашій небесній канцелярії напевно всі знають,що на нас напали погані дядьки,і нам з мамою та бабусею довелось їхати до іншого міста, і так трапилося ,що доля завела нас до великого міста Нікополь, тут теж не спокійно, але на сімейному консиліуму було вирішено всеж залитися тут.

У мене вже є тут друзі,в основному це бабусі-сусідки по нашому домі, ми знайшли з ними спільну мову і вони завжди дарують мені цукерки) В цей непростий час я залишаюсь сильним завдяки нашим воїнам, бо якщо вони не здаються і залишаються сильними духом, то нам залишається тільки брати з них приклад. Напевно більше всього мені не вистачає мого дитсадка, та і мамі непевно теж) бо я вже дуже скучив за своїми друзями. Маємо надію з мамою, що в найближчий час двері нашого садка будуть знову відчинені.

Взагалі хочу подякувати тобі і всьому божому війську, що оберігаєте нас,мама каже що мій дідусь,він доречі був самим найкращим дідусем, теж нас з небес оберігає,ну ти напевне його знаєш, бо Боженька забрав його до себе, щоб він вам там допомогав. Також дякую моїй бабусі,за те що завжди балує мене,і захищає,коли мама мене сваре. І дякую моїй мамі, за те що попри всі негаразди із всіх сил намагається зробити все ,щоб я завжди посміхався. Цього року я, як і усі українці мрію про перемогу, щоб ми більше не чули звуки ракет, сирен і нехай весь світ знає,що наші воїни непереможна "перша армія" світу.

Тогоріч я отримав від тебе подарунок, я знаю, що ти даруєш їх тільки тим дітям, що добре себе поводили, мама каже що я трохи балувався, то через нерви, хто ж не нервував в цьому році!? Дуже сподіваюся, що в цьому році ти не забудеш про мене і подаруєш будь-який подарунок, і подаруй будь -ласка нашим воїнам сили та побільше великих залізяк, якими б вони прогнали поганих дядьків з нашої землі. Дякую тобі, буду чекати на тебе 🙏🤗 PS. На малюнку я та мої дівчатка

Цього року я, як і усі українці, мрію про перемогу