56-річний Віктор Данилов загинув 5 квітня 2022 року в селі Лупареве Миколаївської області. Віктор перебував біля свого будинку, коли близько 12.00 почався обстріл села. Він разом із сусідами поспішив до підвалу, але сховатися не встиг – снаряд впав поруч з укриттям. Від цього обстрілу загинула ще одна людина, й одна – отримала поранення.

Це велика втрата для рідних і друзів

Віктор був родом із села Дашківці Вінницької області, а мешкав на Миколаївщині. За життя змінив чимало місць роботи. Останні три роки працював слюсарем-монтажником на підприємстві з виготовлення елеваторів. З початку повномасштабного вторгнення Віктор зі своєю родиною долучився до волонтерства – передавав одяг та харчі для Збройних Сил України.

Дружина Інна пригадує Віктора доброю людиною та високопрофесійним майстром.

«Умів багато чого виготовляти, придумувати. Мав золоті руки. Дуже любив працювати з технікою, залізом. Також Віктор багато читав, йому подобалось дивитися наукові передачі, – розповіла Інна. – Він був справедливий і відвертий. Не боявся говорити правду в очі. Був справжнім, турботливим, люблячим чоловіком, батьком, сином та братом. Це велика втрата для рідних і друзів. Його поважали на роботі за професіоналізм, працелюбність і вміння пропонувати раціональні ідеї. Людина, яких, напевно, мало».

У Віктора залишилися дружина Інна, син Максим та брат Олександр.

Історія з instagram каналу Victims of russia.