73-річна Ганна Чебан загинула 2 березня 2024 року у власній квартирі на 9 поверсі. Будинок у місті Одеса, де жила жінка, атакували російські війська ударними безпілотниками.

Це лікарка, яка виростила кілька поколінь

Ганна Олексіївна була родом із цього міста. 43 роки працювала лікаркою-педіатринею у дитячій міській поліклініці №2. Любила свій фах. Колеги кажуть: Ганна обожнювала діток і завжди була готовою прийти на допомогу.
На дозвіллі, пригадують знайомі, Ганна любила вишивати.

У 2011-му вона втратила чоловіка, який теж був лікарем – хірургом. Через хворобу помер її син. Донька й онука, яку назвали на честь бабусі – Аня – оселилися за кордоном. Під час повномасштабної війни Ганна теж їздила до них, про те повернулася.

«Ганна Олексіївна дуже сумувала за домом. Вона любила свою роботу і своїх пацієнтів. Знала імена всіх батьків своїх пацієнтів. А дітки любили її. Ганна Олексіївна була дуже чуйною, доброю. Любила спілкуватися. Це лікарка, яка виростила кілька поколінь! А ще вона мала авторитет серед колег, завжди готова була підстрахувати. Якщо у нас десь бракувало лікаря – Ганна Олексіївна й зміну могла закрити, і до хворого додому піти», – розповіла Катерина Патраманська, директорка Дитячої міської поліклініки № 2.

У Ганни Чебан залишилися донька та онука.

Історія з instagram каналу Victims of russia.