Через обстріл торговельного центру «Амстор» у Кременчуці, куди 27 червня влучила російська ракета, загинуло понад 20 людей, серед них – 42-річний Андрій Красюк.

Це була світла, добра людина

Кілька років чоловік працював у школі, розповіла його колишня вчителька, а згодом колега Оксана Семирянин. Пізніше Андрій Красюк змінив місце роботи. Чоловік працював у магазині побутової техніки, який був розташований у торговельному центрі «Амстор».

«Це була світла, добра людина. Я була його вчителем. Коли він закінчив педагогічний університет, я була його колегою, ми працювали разом. Він справді дарував свої знання дітям. Коли він змінив професію, я була його покупцем. Це завжди позитивна, дуже толерантна людина. Він завжди зрозуміє ситуацію, вислухає, порадить», – розповіла вчителька.

Один із друзів та однокурсників по Полтавському педагогічному університету розповів, що Андрій дуже любив природу – вивчав біологію і хімію, а згодом захопився походами в ліс по гриби та риболовлею.

У Андрія залишилися дружина Світлана та маленька дочка. Поховали чоловіка на місцевому кладовищі. На прощання із ним прийшло понад 300 людей.

Історія з instagram каналу Victims of russia.