Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Горлова

«Трупи всюди, всюди міни, людей просто збирали у сміттєві баки і кудись вивозили»

переглядів: 641

З початку війни Наталя залишилася на самоті, її хлопець, військовослужбовець, відразу пішов захищати Батьківщину. Дівчину охопила жахлива паніка: «Немає світла, газу, води, не можу спілкуватися з рідними, немає гуманітарної допомоги, навколо вибухи, пожежі, крик людей, відірвало руки від вибухової хвилі, відчуваю себе кинутою»! В той момент її підтримали сусіди. Наталя згадує, що весь будинок став як одне ціле, допомагали один одному.

Під час евакуації дівчину охопило дивне почуття: «Їду, як би у себе вдома, а вказують нахабним чином російські солдати, що мені робити». Під час війни Наталя подорослішала на декілька років, переглянула цінності свого життя, стала мудрішою, добрішою, навчилася керувати собою в екстрених ситуаціях. Вона сподівається, що все скоро закінчиться, переживає за свого хлопця: «Сподіваюся на швидкий мир, хочу залишитися в Україні і розвиватися тут!»

Трупи всюди, всюди міни, людей просто збирали у сміттєві баки і кудись вивозили

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Аудіо Історії мирних жінки молодь переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення вода робота внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя їжа розлука з близькими окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій