32-річна Антоніна Гайдукова загинула від російської ракети в Умані на Черкащині. Ворожий обстріл відібрав життя також її чоловіка Романа, його матері Валентини та доньки Уляни. Родина жила у багатоповерхівці, по якій вночі 28 квітня 2023 року вдарила російська ракета. Там загинули 23 людини.

Тоню знайшли найпізніше, її тіло було повністю обгоріле

Антоніна з родичами мешкала на другому поверсі. За словами її куми Тетяни Маякової, після ракетного удару уламки інших квартир та загалом будинку посипалися на них.

«Романа змогли впізнати по ДНК, а Улянку – по сережці і ланцюжку на шиї. Тоню знайшли найпізніше, її тіло було повністю обгоріле…», – сказала Тетяна.

Антоніна народилася у селі Синюха на Кіровоградщині. Після 9-го класу вступила в Уманський професійний аграрний ліцей, здобула спеціальність кухаря. Понад сім років працювала головною кухаркою в ретро-кафе неподалік Умані.

«Я була помічницею Тоні, згодом вона стала хрещеною моєї дитини. Тоня жила кухнею, їй це дуже подобалося. Нашими фірмовими наїдками були страви на мангалі: м’ясо, баранина, риба, але вона все вміла приготувати. Її дуже цінував директор. Але Тоня на познайомилася з Ромою, а він був проти, щоб вона тут працювала. Кафе було на трасі, Рома дуже за неї переживав…», – розповіла Тетяна.

Коли коханий Антоніни Роман Тройчук пішов служити в АТО, вона його з нетерпінням чекала, а як повернувся – почали жити разом. Спільних дітей не мали, виховували доньку Романа – Уляну.

«Тоня стала мамою для Улянки. Вони мали гарні стосунки. Улянка говорила: «Тоня, я тебе так люблю, ти тільки не йди і не залишай нас», – пригадала Тетяна.

Останнім часом Антоніна працювала на заводі «Мегомметр».

«Тоня була добропорядною та щиросердною. Оптимістка. Мала дуже сильний зв'язок з мамою, часто приїжджала до неї в село. Допомагала по господарству. Їхня сім’я любила відпочивати на річці, в лісі. Це була велика дружня родина», – розповіла знайома Антоніни, Марина.

Антоніну Гайдукову поховали 1 травня 2023 року в селі Синюха.

Історія з instagram каналу Victims of russia.