84-річна Віра Мельнікова померла у своїй квартирі в Ізюмі. Її тіло знайшли місцеві. Воно було обмороженим. Віра жила сама в центрі міста.

Тіло свекрухи знайшли місцеві…

«Коли підірвали мости через Сіверський Донець, до неї ніхто не міг приїхати, бо ми живемо на іншому березі, – розповіла невістка Ольга. – Хоч це був березень, але почалися сильні морози, до мінус 15 вночі. Тіло свекрухи знайшли місцеві. Воно було обморожене. Можливо, вона також була травмована склом, яке вилетіло. В офіційних документах причини смерті названо такими, що неможливо встановити».

Віру Мельнікову винесли з оселі без документів і прикопали в місті. Ольга знайшла свекруху після звільнення Ізюма, для цього проводили ДНК-експертизу.

Віра Мельнікова народилася у Куп’янську на Харківщині. Мала сина, якого виховувала сама. Працювала у торгівлі – спершу на півночі Росії, а потім із однорічним сином переїхала до України, в Ізюм, де купила квартиру.

«Її знали всі. Була дуже красивою. Ходила на танці. Завжди нафарбована, з хімічною завивкою і на підборах. Була незалежною, ніколи ні на кого не надіялася. Любила життя. Гарно шила. Скільки було перешито її руками! Все з якимись рюшами», – додала Ольга.

У Віри Мельнікової залишилися невістка, онука, два правнуки і правнучка. Син загинув від обстрілів Ізюма 

Історія з instagram каналу Victims of russia.