1 березня 2022 року російська армія бомбардувала Бородянку. Ворожа зброя влучила у житловий будинок на вулиці Центральній, 326. Там у момент удару перебували 64-річна Любов М’якіш, її син Кирило та сестра Валентина. Тіла Кирила й Валентини знайшли біля будинку через місяць після звільнення терен Київщини з окупації. Тіло Любові так і не знайшли.

Тіло Любові так і не знайшли

«Ми вважаємо, що тітка потрапила в епіцентр вибуху… Жодної іншої інформації немає», – розповіла Анна Матвієнко, племінниця Любові.

Попри відсутність тіла, родина попрощалася із Любов’ю. На Звіринецькому кладовищі Києва встановили пам’ятник – один на трьох: для Кирила, Валентини та Любові.

Любов М’якіш народилася на Черкащині. Вийшла заміж, виховували з чоловіком єдиного сина Кирила. Любов працювала в різних інституціях, зокрема, у військкоматі, лікарні. Була фахівчинею відділу кадрів. Після розлучення з чоловіком переїхала до сина в Бородянку. Останні кілька років перебувала на пенсії.

«Тітка дуже любила Кирила, піклувалася про нього. Мій брат займався бізнесом. З коханою Дариною мали кілька ресторанів і були постійно на роботі. Тож тітка дбала про побут Кирила і його дівчини. Також вона була дуже близькою зі своєю сестрою… Тітка Люба пригадується мені веселою. Вона любила колекціонувати прикраси, займалася декоруванням оселі, була дуже жіночною», – розповіла племінниця Анна.

У Любові М'якіш залишилися онук та племінниця.

Історія з instagram каналу Victims of russia.