63-річного Олександра Кінаша російські військові вбили 29 березня 2022 року у Ворзелі на Київщині. Солдати розстріляли чоловіка автоматною чергою.

Тіло чоловіка неподалік залізниці побачили сусіди

Олександр народився та мешкав у Ворзелі. Після школи пройшов службу в армії. Працював на Київському авіазаводі, також у водоканалі. Протягом останніх років життя був водієм автобуса у місцевій школі №10. Олександр любив та вмів ремонтувати машини. До нього часто зверталися, щоби допоміг полагодити автівку.

У Ворзелі Олександр мешкав разом із цивільною дружиною Людмилою в районі залізничної станції Кічеєве. Під час окупації селища російськими військами час від часу їздив навідувати рідних, які мешкали неподалік. Возив їм продукти. Російські військові неодноразово перевіряли Олександра. Оглядали документи і те, що він везе, й пропускали. 29 березня 2022 року він, як і раніше, виїхав з дому велосипедом, проте вже не повернувся. Тіло чоловіка неподалік залізниці побачили сусіди.

«Олександр був доброзичливим, хорошим, працьовитим. Він вмів усе зробити – так, що ми ніколи не викликали додому жодного майстра. Сусіди також відгукуються про нього, як про дуже добру людину…», – сказала про загиблого цивільна дружина Людмила.

В Олександра Кінаша залишилися два сини, цивільна дружина Людмила та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.