Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Іван Танурков

"Тіла Івана, його батьків та дівчини дістали з-під завалів лише через три місяці"

переглядів: 87

23-річний Іван Танурков загинув у Маріуполі разом із мамою Вікторією, батьком Семеном та своєю дівчиною Олександрою. У будинок, в підвалі якого вони переховувалися від обстрілів, поцілив снаряд. Трагедія сталася 3 квітня 2022 року.

Тіла Івана, його батьків та дівчини дістали з-під завалів у червні 2022

Іван Танурков народився у Маріуполі. Вчився у школі №40. Вчителька Тетяна Бурак пригадує його чемним та добрим учнем. Вищу освіту Іван здобув у Приазовському державному технічному університеті, спеціальність – металургія чорних металів. У вільний час юнак захоплювався танцями.

«Щороку був учасником фестивалю «Студентська весна». Був активістом, ну і просто доброю людиною. Завжди чемний та позитивний», – розповіла про Івана викладачка ПДТУ Світлана Ларіонова.

Із початком повномасштабного російського вторгнення в Україну Іван із своїми батьками та дівчиною переховувалися в приватному будинку на Лівобережжі. Цей район щільно обстрілювали з перших днів повномасштабної війни. Безпечно виїхати звідти, зокрема до центру міста, було майже неможливо.

У березні 2022 року в дім родини поцілив снаряд і вони всі перебралися до підвалу сусіднього будинку.

«Туди ж влучив ще більш потужний снаряд, який забрав життя одразу чотирьох людей», – сказала подруга мами Івана, Аліна Беззапонова.

Тіла Івана, його батьків та дівчини дістали з-під завалів у червні 2022. Вони поховані на Старокримському цвинтарі в одній могилі.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій