Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анастасія Нагорна

"В чотирирічної дитини в День матері вкрали маму"

переглядів: 347

Анастасія – журналістка, яка робила сюжет про дівчинку Алісу з "Азовсталі". Зустрілася з нею ще раз і спочатку навіть не впізнала. Аліса їхала в автобусі без мами, бо окупанти забрали маму дівчинки у полон.

В автобусі, який приїхав з "Азовсталі" до Запоріжжя, на задньому сидінні лежала маленька дівчинка. Спочатку я не впізнала її і спитала дозволу у дівчини поруч, чи можу я попитати малу. Але це була не її мама. Це просто людина, яка погодилася бути поруч із дівчинкою. Бо її мама потрапила в полон.

В чотирирічної дитини в День матері вкрали маму

Ще раз. Дитина виїжджає одна. Бо її мама В ПОЛОНІ.

Ми брали відео з Алісою в сюжет. Футболки з її зображенням були на футбольній команді «Шахтар». Але я її не відразу і впізнала, що це вона. В неї відросло волосся. Маленька самотня дівчинка.

Зараз відео Аліси з бункерів "Азовсталі" шириться соцмережами. Ми не питали її про обстріли чи маму. Але я хочу, аби ви бачили злочин.

В чотирирічної дитини в День матері вкрали маму.

Історія з відкритих джерел.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Обстріли Маріуполя розлука з близькими 2022 Соцмережі полон обстріли "Азовсталі"
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій