Життя Тетяни Дорошенко відібрав російський ракетний обстріл Харкова. 23 січня 2024 року ворог вкотре атакував житлові будинки міста. З-під завалів зруйнованого підʼїзду пʼятиповерхівки вдалося врятувати її чоловіка Юрія, його госпіталізували. Тетяна загинула на місці.

Тетяна загинула на місці

Сім'я жила у Київському районі Харкова, у селищі Жуковського. Тетяна була спортсменкою. Разом із чоловіком займалася стрільбою з лука. Волонтерила в місцевій спільноті «Слобожанські берегині». Обожнювала тварин.

«Це дуже світла і свідома людина. Вона дарувала всім любов, підтримку й усмішку. Ми кілька разів, ще до 2014 року, ходили у походи в Крим. Таня завжди ділилася своїми мудрими думками та порадами біля вогнища, це було заворожуюче – настільки глибока ця людина. Таня та її чоловік Юра – добрі господарі. У їхній квартирі було неймовірно затишно. Не можу повірити, що цієї затишної квартири, де я була у гостях, більше немає», – розповіла подруга Віра.

«Вона назавжди залишиться найдобрішою, найсправедливішою, найсвітлішою, найчистішою, найкращою з нас», – зазначила подруга Анна.

У Тетяни Дорошенко залишилися чоловік, мама та інші рідні. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.