25-річний Максим Бобровський загинув 2 березня 2022 року від авіаудару російської армії по Бородянці на Київщині. Поряд не стало також батьків хлопця.

Там загинули понад два десятки людей

Максим народився в Бородянці. Зростав в інтелігентній родині. Його мама Галина була лікаркою-терапевткою, а тато Марк – завучем ліцею «Універсум» і автором книги для освітян «Абетка для директора».

У Бородянці Максим закінчив школу №2. Опісля став студентом Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського. Закінчив бакалаврат за спеціальністю комп'ютерна інженерія. Займався спортом та любив читати. У виші Максима згадують веселим та позитивним, чуйним і доброзичливим хлопцем.

«Це була сімʼя справжніх інтелігентів, дуже хороші люди. Від них ніколи поганого слова не почуєш. Максим – добрий, розумний, чудова дитина», – сказала подруга родини Бобровських, Любов.

Сім’я Бобровських мешкала в багатоповерхівці на вулиці Центральній. 2 березня 2022 року вони були в укритті дев’ятиповерхівки, коли російські військові скинули на неї бомбу. Там загинули понад два десятки людей.

Тіла Максима, Галини та Марка дістали з-під уламків у квітні 2022 року.

У Максима Бобровського залишився дядько та інші рідні. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.