Вітаю тебе, Святий Миколаю!!! Мене звуть Кирило. Мені 3 роки. Я народився в чудовому містечку Привілля Луганської області. Моє містечко мені дуже подобалось, хоч воно і маленьке, але затишне. Мені подобалось ходити до яслів-садочку, гуляти в парку на дитячому майданчику, у дворі та просто проводити час з батьками та друзями. Але у 2 роки я був змушений покинути свій дім і разом з батьками поїхати з місто, бо розпочалась війна. Моя дорога була довгою, ми приїхали до села Зозулинці Тернопільської області. Це гарне село в якому добрі люди, є річка та ліс. Тут я по товаришував з місцевою дівчинкою Софійкою, їй 4 роки. Ми з нею стали кращими друзями. В цьому селі я почав ходити до місцевого садочка, де в мене з'явився ще один друг Матвій. Мені дуже подобається гратися зі своїми новими друзями!

Хоч мені лише 3 роки, але я вже сильний та сміливий хлопчик, який підтримує батьків у цей тяжкий час , тримаючи їх у тонусі та не покладати рук рухатись далі по життю!! Я дуже вдячний батькам, які наважились та вирішили покинути наш затишний дім заради мого спокою. Я дуже вдячний людям, котрі підтримують нашу родину у цей тяжкий час!!!

Святий Миколаю, я дуже хочу щоб настав МИР!!! Я дуже хочу додому!!! Я дуже хочу побачити свою бабусю, яка залишилась вдома, мені її дуже не вистачає, я дуже за нею сумую!