Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Катерина Борисівна

«Страшно там жити, нема роботи, страшно за життя дітей»

переглядів: 54

Ми багатодітна родина переселенців з Донецької області. Зараз перебуваємо у Кам'янському Дніпропетровськой області. У нас троє діточок, всі хлопчики 10 років, 8 років та молодшому 2 рочки. Через війну ми втратили роботу і житло, нікого з родичей тут немає. З дідусем не спілкуємося, він залишився там. Тут винаймаємо житло, чоловік працює. Найбільше вразило та шокувало беззаконня, безвладдя, те, що стріляють у мирних, ні в чому не винних людей, забирають авто, все розграбовують. Страшно там жити, нема роботи, страшно за життя дітей. Тому ми і виїхали звідти. Також була нестача продуктів та медикаментів. Моя мама була хвора на цукровий діабет, як це все почалося спочатку ще видавали інсулін, потім ще можна було десь купити, а потім вже і зовсім не було де взяти. Мама померла, бо не змогла виїхати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2022 2023 Текст Історії мирних жінки пенсіонери діти переїзд психологічні травми втрата близьких втрата роботи безпека та життєзабезпечення здоров'я житло робота сім'ї з двома і більше дітьми літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій