27 червня 2023 року російська армія відкрила вогонь по Краматорську та селищу Біленькому Донецької області. Одна з ракет влучила в піцерію у центрі міста. Там загинув 28-річний керівник закладу Артур Тіторук та ще 12 людей.

Спи спокійно, друже. Ти зробив багато добрих справ

Артур був родом із Донеччини. До повномасштабної війни працював у сфері будівництва, займався оптовою та роздрібною торгівлею вікон, дверей, будівельних матерів. У 2020-му році одружився.

Після повномасштабного російського вторгнення в Україну Артур відвіз рідних у більш безпечне місце, а сам залишився у Краматорську. Всім серцем уболівав за рідне місто. Працював керівником піцерії. Друг Микита розповів, що Артур робив усе, щоби люди були задоволені перебуванням у закладі.

«Артур із перших днів допомагав людям впоратися з наслідками обстрілів та війни проти України… Я його знала завдяки волонтерській діяльності. Він допомагав знайти людей, які б відремонтували моїй підопічній бабусі вікна, що вилетіли через ракетний обстріл. На той момент, коли починалася повномасштабна війна, це було ще тим квестом», – сказала про загиблого знайома загиблого Анна.

«Він вірив у нашу перемогу. Допомагав усім. Спи спокійно, друже. Ти зробив багато добрих справ», – додала подруга Карина Ваноян.

В Артура Тіторука залишилися батьки, дружина та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.